F1 Racing Experience - Prøv en formel 1 bil på egen krop!

Eventour har fået dansk forhandling af den eksklusive F1 Rajamäki Racing Experience.

Under forhandlingerne viste det sig, at Johan Rajamäki og Erik Hawaleschka Madsen tidligere har kørt mod i hinanden i Opel Lotus i Nations Cup løbet på Spa Francorchamp i 1990. Så det er to erfarne herrer der har indgået samarbejde.

Den ultimative oplevelse

Du har muligheden for at køre Takuma Sato's Jordan F1 fra 2002, Heinz Harald Franzens Arrows F1 2002 eller Jarno Trulli Renault F1 fra 2003. Eventyret venter på spændende baner verden over. Men de to hjemmebaner med faste events er Anderstorp i Sverige og Hungaroring i Ungarn. Johan Rajamäki er din F1 instruktør som tager dig igennem F1 eventyret, med grundig træning i både teori og praksis. Du er med andre ord klar, når de røde lamper slukker.

Dagen indledes med teorilektion, basiskundskaber i racing. Lektionen omfatter teoretisk og praktisk viden som siddeposition, håndtering af bilen, valg af linie gennem kurver og bremseteknik. Næste skridt er at afprøve de nylærte kundskaber - det gør du i en Formel Renault, under et antal træningsomgange. Efterfølgende frokost med rig mulighed for at diskutere oplevelsen og forberede dig til den store finale i F1 bilen. Teamet og deres erfarne instruktører hjælper dig og de andre deltagere hele dagen igennem.

Vores F1 biler har mere end 550 hk, vejer 520 kg og har en tophastighed på 330 km/t.

En oplevelse der ikke tåler sammenligning!

Se forskellen i klippet herunder, mellem alm. bil, rallybil og F1.